Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Lúgosítás.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Lúgosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lugositas.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 18 db
Alvászavar

Alvászavar

Az alvászavar nagy probléma, mivel a kipihentség nagyon fontos az egészséges mentális állapothoz! Az alvásproblémák kezelése ezért nagyon fontos. Az alvászavarral küszködők egy jelentős részénél jól megfogható az a feszültség forrás ami az alvászavar hátterében áll. Feszült munkakörülmények, egzisztenciális problémák, családi konfliktus, magány, egyedüllét, és más hosszútávon fennálló feszültségforrások mutathatók ki leggyakrabban a háttérben. Előfordul, hogy a panasz mögött meghúzódó ok nem tudatos az egyén számára, ilyenkor közös pszichoterápiás munkára van szükség ennek felderítéséhez. Az alvászavar nagy probléma, mivel a kipihentség nagyon fontos az egészséges mentális állapothoz! Az alvásproblémák kezelése ezért nagyon fontos.

DXN

DXN

A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a 'One Dragon', 'One World One Market' and 'One Mind' koncepciót. A DXN a ganoderma gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcs minőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét. A DXN a 28.helyen szerepel az MLM cégek listájában. Kényszermentes marketingterve és élvezeti cikkei kiválóak!

Gyógygombák

Gyógygombák

A legnépszerűbb gyógygombákkal, a ganodermával, a cordyceps sinensis gyógygombával, valamint a maitake gyógygombával számos kísérletet végeztek az elmúlt években. A legismertebb gyógygombák a ganoderma, cordyceps és maitake. Ezek a gyógyító gombák segítséget nyújthatnak a rákos daganatok, a rák kezelésében. A gyógygombák más krónikus betegség gyógyításában is szerepet játszhatnak. Kínában a gyógygombák a bölcsesség és a hosszú élet szimbólumai. A ganoderma vagy reishi a legismertebb és legsokoldalúbb gyógygomba!

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Gyógyulás

Gyógyulás

Gyógyulás , Nincsen egészséges ember, csak rosszul kivizsgált beteg -szokták mondani. A gyógyulás lehetőségeit gyüjtjük össze igéretek nélkül Gyógyulás! Nincsen egészséges ember, csak rosszul kivizsgált beteg - szokták mondani. Az oldalon a gyógyulás útjait, lehetőségeit gyűjtjük össze, hogy akinek szüksége van rá, megtalálhassa a megoldást! Senki se tehet igéreteket, nem oszthat tuti tippeket, de a tapasztalatok, eredmények beszélhetnek magukért! Igérni nem igérhetünk semmit, de nagyon szeretnénk, ha találna megoldást a lapon problémájára! Nincsen egészséges ember, csak rosszul kivizsgált beteg -szokták mondani. A gyógyulás lehetőségeit gyüjtjük össze igéretek nélkül

Influenza

Influenza

influenza.tlap.hu, Influenza , Influenza - megelőzhető betegség? Influenza - természetes védekezés, gyors gyógyulás. Influenza vírus a régi ellenség.

Internetes munkák

Internetes munkák

internetesmunka.tlap.hu, Internetes munkák , Az internet olyan lehetőségeket nyitott meg , amit régen el se képzeltünk. Ez az otthoni munka az interneten! Internetes munka van

Kávé

Kávé

Minden a kávéról egy helyen Kávé , Minden ami a kávéval kapcsolatos. Fajták, márkák, cégek kávéházak. Kávé fajták, egészséges kávé, a kávézás kultúrája napjainkban Ismertető - Magyarországon a leggyakrabban fogyasztott ital a kávé: napi gyakorisággal a fogyasztók ötven százaléka issza - Hazánkban folyamatosan nő azok száma, akik szívesen isznak egy-egy csésze feketét otthonukon vagy munkahelyükön, de egyre nő azok száma is akik egészségügyi okokból már nem ihatták a kávét. Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma illetve hogy magas a vérnyomásuk és ezért vannak eltiltva tőle. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek a követelményeknek!

Magas vérnyomás

Magas vérnyomás

Minden a magas vérnyomásról Magas vérnyomás , A magas vérnyomás problémája, kezelése, megoldások. Ismertető - A magas vérnyomás problémája, kezelése, megoldások.

MLM

MLM

Értékesítés MLM hálozatokban MLM , MLM mézesmadzag vagy valóság? MLM - miért sikerül egyeseknek és miért buknak bele oly sokan? MLM - van-e más út ? Online MLM ? Ismertető - MLM - Mézesmadzag vagy igazság? MLM - Hamis reménykeltés vagy valós tények? Müködő pénzforrás vagy becsapás? Neked is müködik vagy születni kell rá? Mi van ha nem birod az elutasítást? Lehet máskép lehet könnyedén lazán? Nincs időd rendezvényekre járni , szeretnéd mindezt a neten csinálni? Szerkesztői mottó - Vannak akik kifogásokat keresnek, vannak akik pénzt! Melyik csoportba tartozol?

Hirdetés
Nagykereskedelem

Nagykereskedelem

Nagykereskedelem , Nagykereskedések és minden a nagykereskedelemről. Hol vásárolhatsz nagykereskedelmi áron? Ismertető - Nagykereskedések és minden a nagykereskedelemről. Hol vásárolhatsz nagykereskedelmi áron? Hol kapod meg legolcsóbban? Szerkesztői mottó - Vannak akik kifogásokat keresnek, vannak akik pénzt! Melyik csoportba tartozol?

Otthoni munkalehetőségek

Otthoni munkalehetőségek

Otthon végezhető munkák Otthoni munkalehetőségek , Valós otthoni munkalehetőségek, azoknak akik oda vannak kötve otthonukhoz de tettrekészek. Létezik otthoni munka? Nem csak álom ? Ismertető - Valós otthoni munkalehetőségek, azoknak akik oda vannak kötve otthonukhoz de tettrekészek. Otthoni munka azoknak akik internetes munkát keresnek és készek képezni magukat, azért, hogy pénzt keressenek az internet segítségével! Nyugdijasok, gyesen lévő anyukák, mozgáskorlátozottak lehetősége munkára!

Oxigénes víz

Oxigénes víz

Oxigénes víz , Az oxigén és a víz a legfontosabb szereplője az anyagcsere folyamatoknak és az élet alapelemei. Oxigén pótlás!

Rákbetegség

Rákbetegség

rakbetegseg.tlap.hu, Rákbetegség , Korunk népbetegsége a rák. Van-e segítség, gyógyulás, esély a túlélésre, felépülésre?

Reflux

Reflux

Minden a refluxról egy helyen. Reflux , Minden ami a reflux-ról szól. A reflux tünetei. A reflux megelözése, gyógyítása. A reflux természetes gyógymódjai. Ismertető - Minden ami a refluxal kapcsolatos. Tünetek, megelözés, gyógyítás. Természetes gyógymódok. Szerkesztői mottó - Vannak akik módszereket keresnek, vannak akik kifogásokat!

Spirulina

Spirulina

Spirulina minden a lúgosításról Spirulina , Minden amit algákról tudni kell. Hatásuk, termesztésük, elöfordulások. Ismertető - Minden amit algákról tudni kell. Hatásuk, termesztésük, elöfordulások.

Testépítés, Body building

Testépítés, Body building

Az oldal a testépítéssel foglalkozik. Megtalálható az oldalon a zsírégetők, fehérjék, szénhidrátok leírásai. A gyártók oldalain szörfözhetsz. Nézz körül a fórumok között is,mert biztos pozítiv dolgokat találsz.

TRX

TRX

A TRX Suspension Trainer egy hordozható funkcionális tréning eszköz, mellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és az ún. core izmok stabilitását tudod fejleszteni. Ehhez, edzéseik hatékonnyá tételéhez fejlesztették ki a TRX-et. Természetesen a tesztelést is katonákon végezték, de rövid időn belül elterjedt az eszköz használata az amerikai fintesz szakemberek körében is.

Tuti menü