Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekességek a lúgosításról! képes leírás - Lúgosítás.tlap.hu
részletek »

Érdekességek a lúgosításról! - Lúgosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lugositas.tlap.hu » Érdekességek a lúgosításról!
Keresés
Találatok száma - 5 db
Depresszió pánikbetegség

Depresszió pánikbetegség

Többen megkerestek már, hogy én mitől gyógyultam meg álltam helyre, s volt aki azt mondta, hogy amit írtam reklám. Jogos a bizalmatlanság, de gondolj bele, ha valami használt, akkor annak neve van az konkrét dolog, így nagy valószínűséggel ára is van, és úgy lehet beszerezni. Én mikor akkoriban a megoldást kerestem nagyon örültem volna, ha rátalálok egy ilyen 'reklámra' mert szörnyen éreztem magam. Ha valami gyógyszert ajánlanék, vagy valami pszichiátriai kezelést az is reklám lenne. A kérdés az, hogy most megakarsz-e gyógyulni, valóban megoldást keresel, vagy csak sajnálod és sajnáltatod magad a környezeteddel! Én ma már tudom, hogy van kiút de amikor elkezdtem akkor csak a hitem volt hogy ez tényleg használni fog! Ha nincs bizalmad a természetes megoldásokban, akkor nem marad más, mint a gyógyszer, ami tönkretesz és nem használ, legfeljebb a tüneteket nyomja el! Az én reklámom nem üzleti érdek, hanem segítő szándék, de mivel én is a termék népszerűsítésével foglalkozom mióta meggyógyultam így csak bizalom kérdése, hogy elhidd hogy elsősorban segíteni akarok volt sorstársaimon. Valamire ki fogod adni a pénzed, akkor miért ne olyanra adnád, ami használ?

Lúgosítás citrommal?

Lúgosítás citrommal?

Tested sav-bázis egyensúlya Testünk különböző részeiben a kémhatás eltérő, de egy adott sejtben és folyadéktérben ez csak meghatározott tól-ig értékek között változhat testünk károsodása nélkül. A vér normális pH értéke 7,38-7,42 között van, amit a különböző hatások könnyen az elviselhető szintek fölé vagy alá vihetnének. Szerencsére ezt szervezetünk úgynevezett puffer-rendszereken keresztül meg tudja akadályozni, ezért mérgezések kivételével közvetlen veszély nem fenyeget minket.

Lúgosíts a fáradtság ellen!

Lúgosíts a fáradtság ellen!

A testi és szellemi fáradtság leggyorsabban méregtelenítéssel és lúgosítással javítható. Hogy miért? Biokémiai folyamatok ezrei mérgezik a testünket a legkülönfélébb módon. Minden egyensúlyzavar mérgeket és savakat gyárt, amit a test ha már nem tud kivezetni, akkor raktározza azokat. A sok hulladékraktár különböző más és más természetes folyamat útját fogja állni. Ezek a torlaszok könnyen alakulhatnak át betegséggé. Egy szerelmi csalódás okozta lelki zavar ugyanúgy méreganyagokat termel, mint egy szendvics, amit rágás nélkül eszünk meg. Igen, mert nem elég a jó alapanyagú szendvicsünket elkészíteni még az is fontos, hogy azt jól meg kell rágni!

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Mérgek vagy gyógyszerek?

Mérgek vagy gyógyszerek?

Miért éri meg orvosának Önre traktálni őket? Nagyon fontos és minden kétséget kizáróan bizonyított tény, hogy egyetlen gyógyszer, vagy műtét sem képes gyógyítani! Pusztán legjobb esetben is csak megnyitják az utat a szervezet öngyógyító képessége előtt. A szervezetünkben gyógyszerek által pusztán elfojtott, félre tett betegségeket azonban ki kell takarítani, különben később kamatostól jönnek azok vissza! Ezért elengedhetetlenül fontos része életünknek a salaktalanítás, méregtelenítés és a vitaminraktáraink megfelelő mennyiségű utántöltése. Mai modern táplálkozásunk rendkívül kevés vitamint hordoz magában. És akkor még nem hogy növelnék, hanem egyre inkább csökkentik a mennyiséget meghatározó, magukat szakembernek nevező pénzéhes döntéshozók a napi mennyiséget. Már egész az alsó határoknál tartunk, hisz pl.: napi 60 mg C-vitaminnál kevesebb bevitel esetén skorbutot fogunk kapni. Vagy Önök szerint eladható volna a most forgalmazott számtalan prosztata gondra, haj-bőr-köröm problémára való készítmény, ha az RDA által javasolt 10 NE helyett, megkapná szervezetünk a napi 400 NE-t, melyet a hivatalos tudomány is igazoltan előír? Véleményem szerint az RDA adatai, meghatározásai egyszerűe

Vércsepp analízis vizsgálat

Vércsepp analízis vizsgálat

Sok fajta mérés van, amivel az egészségi állapotunkra próbálnak felméréseket készíteni! Antioxidáns mérés scanner kék fénnyel, biorezonancia vizsgálat stb! Ezekkel csak az a baj, hogy mind hiten alapul! Elhiszem, hogy az a szám, érték azt jelenti, amit a mérő szakember állít! Nem beszélve az olyan 'vizsgálatokról', ahol pld. 30 másodpercig kell a kezünk két fém golyóra tennünk, és egy állítólagos program végigfut a testünkön és egy 30 oldalas beszámolót nyomtat a testünk minden szervének állapotáról! Persze mindezt azért, hogy utána ellehessen adni a több százezres terméket, ami majd meggyógyít! A vércsepp analízis vizsgálatban az a jó, hogy a vizsgált személy mindent lát a monitoron, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen a vére, annak alkotórészei, és állapota! Egzakt és egyértelmű képet mutat a vérünk, testünk egészségi állapotáról, és a betegségek okait segít megtalálni! Vércsepp analízis vizsgálat.

Tuti menü