Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lúgos ételek képes leírás - Lúgosítás.tlap.hu
részletek »

Lúgos ételek - Lúgosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lugositas.tlap.hu » Lúgos ételek
Keresés
Találatok száma - 5 db
14 napos lúgosító étrend

14 napos lúgosító étrend

Kéthetes lúgosító étrendünkbe bárki belefoghat, aki szeretné a túl sok savas élelmiszer fogyasztása miatti problémákat megszüntetni - vagy legalább enyhíteni - a szervezetében. Hogy a kúra sikeres legyen, dietetikusaink tanácsait a 14 nap során mindvégig fogadd meg!

Lúgosító ételek

Lúgosító ételek

Sav-bázis egyensúllyal az optimális egészségért. Nyerje vissza karcsú alakját, magas enegriaszintjét, és puha, rugalmas bőrét, amire mindig is vágyott.Forradalmian új kutatások szerint minden betegség egyetlen alapvető okból adódik; és ezek nem a kórokozók! Testünk túlsavasodása az, ami egészségügyi gondjainkért felelős. Mint ahogy testünk szabályozza a hőmérsékletét, a vér pH-értékét is befolyásolja egy nagyon szűk tartományban; és mindent megtesz azért, hogy ezt fenntartsa. A vér elsavasodásának elkerülése végett a szervezet eltárolja a savakat a sejtekben, ezzel túlterhelve őket. Belső nedveink pH szintje testünk minden egyes sejtjére hatással van; és ha a savasság hosszan tart, megzavarja az összes sejtszintű aktivitást - megakadályozza az életet magát. A pH-érték fogalmával bizonyára Ön is tisztában van. Ki ne emlékezne diákkora kémiaóráinak színes kísérleteire? Akkoriban talán még fel sem fogtuk a pH-érték jelentőségét, mostanában viszont egyre gyakrabban kötik össze fogalmát egészségünk megőrzésével.

Lúgositó tiszta víz!

Lúgositó tiszta víz!

Eleged van az ásványvíz cipeléséből? Kevés vizet iszol, mert klóros, ihatatlan a csapvíz? A következő panaszok mind azt jelzik, hogy a szervezet nem jut elegendő vízhez: gyomorégés, szájszag, izületi fájdalmak, migrén, allergia, ekcéma, székrekedés, candida, túlsúly, anginás szívpanaszok, reggeli rosszullét terhesség alatt...

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Saláták

Saláták

Vágjuk apróra a zöldségeket, szórjuk rá a sót, a magokat, és locsoljuk meg bőven az olajokkal. Tönköly pászkát vagy teljeskiőrlésű (élesztőmentes) tönkölykenyeret fogyaszthatunk mellé, megkenve bio- margarinnal vagy fűszerezett olívaolajjal és egy csipet sóval. Megjegyzés: akár 3-4 -különféle friss zöld salátából is készíthetjük, így még ízletesebb lesz.

Természetes lúgosító ételek

Természetes lúgosító ételek

Szeretné produktívan lebontani a felgyülemlett káros anyagokat szervezetében? Vitaminokban gazdag, jótékony készítményeket fogyasztana? Akkor még ma látogasson el a Green Life weboldalára, tekintse meg a hatalmas búzafű és búzafűlé kínálatot is! Ezekkel a természetes készítményekkel Ön is hatékonyan méregteleníthet! Érdeklődjön bővebben a lúgosítás folyamatáról és a lúgosító ételek helyes fogyasztásáról. A búzafűlé ára, és az egyéb természetes anyagok díjszabása a megvásárolni kívánt termékek kiszerelésétől függ.

Tuti menü