Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lúgosító élelmiszerek képes leírás - Lúgosítás.tlap.hu
részletek »

Lúgosító élelmiszerek - Lúgosítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lugositas.tlap.hu » Lúgosító élelmiszerek
Keresés
Találatok száma - 14 db
A lugosító kávé!

A lugosító kávé!

Ön milyen kávét iszik? Ha nem akar lemondani a kávézás öröméről, de az egészségére is szeretne odafigyelni, a megoldást itt találja. Igyon jótékony hatású ganodermás kávét, próbálja ki a DXN termékeit és élvezze a különbséget! A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.

DXN Spirulina

DXN Spirulina

Spirulina - mikroszkopikus vízinövény, több mint 500 millió éve terem a földön, az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazza. Némely közülük meglehetősen ritka és a növényi élelmiszerekben, gyakorlatilag nem található meg. A WHO adatai szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítrnénynél. A spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját - a meggyógyult sejt elfelejti az elszenvedett betegséget. A Kísérleti Radiológiai Intézet adatai szerint a spirulina szedésekor már egy hónap alatt 67%-kal csökken a stroncium mennyisége a szervezetben. Majdnem ilyen gyorsan tisztul ki a cézium-137 is. A spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 grammja egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével.

Ételek felosztása

Ételek felosztása

Vérünk átlagos pH értéke 7,35-7,45 közötti tartományban mozog. Életmódunktól, így táplálkozásunktól függően ez az érték akár napról napra változhat, közérzetünk és egészségünk pedig vele együtt változik. Optimális esetben szervezetünknek enyhén lúgosnak kell lennie ahhoz, hogy a különféle betegségekkel szembeni védekezés és az anyagcsere hatékonyan működjön. Amennyiben valaki túlságosan sok húst és keményítőt fogyaszt, szervezete elsavasodik. Ennek következtében létfontosságú szerveink nem képesek megfelelően működni, és a test védelme meggyengül. A savasodás következtében szervezet magából vonja ki a számára szükséges ásványi anyagokat (a magnéziumot, kalciumot, nátriumot stb.), és ez a folyamat hosszú távon betegségek kialakulásához vezethet. Sajnos napjainkban a legtöbb ember képtelen megoldani, hogy a hétköznapok rohanó tempójába fix és tartalmas étkezéseket iktasson, pedig ez az egészséges táplálkozás legfontosabb alappillére. Az ülőmunka, a sportmentes élet, a gyorséttermekben és büfékben bekapott ételek tápérték szempontjából többnyire értéktelen falatok, amelyek nagymértékben elősegítik a szervezet elsavasodását. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy odafigyeljünk az egészség

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Lúgos élelmiszerek

Lúgos élelmiszerek

Testünk elsavasodása csökkenti többek között a kötőszövet tápanyagokat és bomlástermékeket áteresztő képességét, és a szövetgyengeség narancsbőr formájában látható válik. A savtúltengés a vesék tartós megterhelésével jár, és hosszú távon csontritkulást idézhet elő. A tudatos táplálkozás megóv a savártalomtól. Az ember biológiai szempontból bázikus (lúgos) lény. A vér lúgos és állandóan lúgosnak kell lennie, máskülönben életveszélyes hatások érhetik szervezetünket. A sejteket a lúgos kémhatású vér látja el. Az emberi élet 9 hónapon keresztül a lúgos magzatvízben fejlődik. Ha egészségesek vagyunk, akkor a savak és bázisok (lúgok) jól megalapozott egyensúlyában éljük életünket. Testünk 80%-ban bázisokból és 20%-ban savakból áll, csakhogy feldolgozott és finomított élelmiszereinkkel kb. 80%-os arányban savat juttatunk be a szervezetünkbe.

Lúgos víz házhozszállítva

Lúgos víz házhozszállítva

Ha fontos az egészség... Mélyfúrású kútból nyert, természetes, 9.1pH értékű harmatvíz. Összes oldott ásványianyag tartalom csak 252 mg/liter. Minek is terhelnénk szervezetünket feleslegesen bevitt szervetlen ásványi anyagokkal, amit egyébként sem tudunk hasznosítani. A legtöbb ásványvíz 500mg/liter feletti értékkel bír. 1. Segít elsavasodott szervezetünk pH értékét normalizálni. 2. Segít a túlzott gyomorsav termelés hatását mérsékelni. 3. A lúgosító diéta kiegészítője. 4. Fogyasztóink tapasztalatai szerint a víz ivásával megszűnnek a reflux kellemetlen tünetei. Lefekvés előtt egy pohár lúgos víz ivásával megszűnik a hajnali kellemetlen savas érzés a nyelőcsőben, szájban. 5. Ajánlott napi fogyasztási mennyiség: 1-2 liter/nap

Lúgos víz, tisztított víz házhozszállítás

Lúgos víz, tisztított víz házhozszállítás

A lúgos víz megelőző és alternatív gyógymódja sok civilizációs betegségnek és a test túlzott elsavasodásának. Ha testünk sav-bázis egyensúlya felborul, könnyen kialakulhatnak problémák ill. betegségek. Erről és az elsavasodás jeleiről is olvashat weboldalunkon. Ionizált lúgos víz, ballonos víz, tisztított víz házhozszállítás Kaposváron, Dombóváron, Szentlőrincen, Pécsen, Bonyhádon, Komlón, Sásdon, Mágocson és egyéb településeken. A lúgos víz megelőző és alternatív gyógymódja sok civilizációs betegségnek és a test túlzott elsavasodásának!

Lúgosító ecet

Lúgosító ecet

DXN Vinaigrette - természetes egészséges ecet! Szintetikus ecet kőolajszármazékok helyett használj salátáid ízesítésére egészséges ecetet! A DXN elhozta Önnek a DXN Vinaigrette-t a kínai Fujian tartománybeli Gu Tian megyéből származó ecetet, melyhez Ganoderma kivonatot adtak. Gondosan válogatott ragadós rizsből és Monascusból készül. A keveréket évekig erjesztik egy tradícionális technikával, hogy megőrizzék sajátos ízét és biztosítsák a legjobb minőséget.

Lúgosító élelmiszerek

Lúgosító élelmiszerek

Az inkák igazi kincse Az amaránt a Föld egyik legősibb kultúrnövénye, amely tanúja volt az Azték és Inka birodalmak felvirágzásának és bukásának. Onnan származik, ahonnan a kukorica, a burgonya, a paprika, paradicsom és a bab érkeztek hozzánk. Amerika felfedezése előtt az ott élő népek számára alapvető táplálékforrás volt a kukoricával és a babbal együtt, akárcsak a gabonafélék a mai Európában. Tudatos termesztése 5-6000 évre nyúlik vissza. Akkori fontosságát támasztja alá az a feljegyzés is miszerint Monetzuma, az utolsó azték uralkodó, évente 5000 tonna kukoricát és 3700 tonna amaránt magot kapott ajándékba (adóba) alattvalóitól. Rajtuk kívül termesztették a Mayák, az Inkák és más elő-Kolumbiai népek is.

Lúgosító gyümölcsök

Lúgosító gyümölcsök

A lúgosító diéta során jobb majdnem minden gyümölcsöt kerülni, azonban a citrom, a lime és a (nem édes) grapefruit jótékony hatású (a fehér színű grapefruit általában kevésbé édes, mint a rózsaszín). A gyümölcs mint olyan, nem egészségtelen. Tény, hogy a legtöbb gyümölcs tápanyagokban gazdag - de a bennük lévő cukor ugyanúgy megerjed, mint minden más cukor. Ez pedig a savas rombolást végzi a szervezetben. Létfontosságú, hogy a lúgosító programra való áttéréskor szigorúan kerüljük a gyümölcsök fogyasztását. Amikor viszont a szervezetünkben az egyensúly már stabilan helyreállt, a szervezet tolerálni tudja majd, ha az élvezet kedvéért hébe-hóba elfogyasztunk egy-egy szem szezonális gyümölcsöt. A citrom, a lime és a grapefruit - bár kémiailag savas - a szervezetben lebomolva valójában lúgosít. Nagyon kicsi a cukortartalmuk (a citromé és a lime-é 3 százalék, a nem édes grapefruité 5 százalék), és emellett bőséges mennyiségű oxigént tartalmaznak. Ezek az ételek megelőzik a mikroorganizmusok túlzott mértékű elszaporodását. A lúgosító étrend egyik célja éppen egy olyan belső környezet létrehozása a testben, amelyik nem támogatja a mikroorganizmusokat. Tehát a vér pH értékét optimálissá

Hirdetés
Lúgosíts banánnal!

Lúgosíts banánnal!

Színes banánkrém (Vali konyhája): Valamelyik nap jobb műsor hiányában a TV Paprikát néztem félszemmel és ott láttam ezt az egyszerű és gyors krémet, ami fagyi helyett is nagyszerű. Hozzávalók: 2-3 banán 1 doboz fagyasztott málna ( én málnalekvárt tettem hozzá) Igazából a színe miatt kell, valamilyen élénk színű gyümölcs, mert a banán megbarnul és nem olyan étvágygerjesztő. - február 18th, 2009 | Category: Gasztro receptek | Leave a comment Színes banánkrém (Vali konyhája) Valamelyik nap jobb műsor hiányában a TV Paprikát néztem félszemmel és ott láttam ezt az egyszerű és gyors krémet, ami fagyi helyett is nagyszerű. Hozzávalók: 2-3 banán 1 doboz fagyasztott málna ( én málnalekvárt tettem hozzá) Igazából a színe miatt kell, valamilyen élénk színű gyümölcs, mert a banán megbarnul és nem olyan étvágygerjesztő. A banánokat 2 cm-es darabokra vágjuk, beletesszük egy zacskóba és mehet a mélyhűtőbe. Karamelles - banános - pudingos finomság (lekvároskukta) A Karácsonyról megmaradt piskótakészlet felhasználásának a jegyében készült ez a kényeztető finomság. Nem lehet abbahagyni Megfőztem egy zacskó bourbon vaníliás pudingot. Szeletekre vágtam 2 banánt.

Organic Herb

Organic Herb

100%-os bio tönköly búzamagból készült fagyasztott búzafűlé. Kiválóan alkalmas étrend kiegészítéshez, hiszen tele van vitaminokkal, és természetes antioxidánsokkal is. Ajánlani tudom még a méregtelenítéshez, lúgosításhoz, és böjthöz egyaránt, és a fogyáshoz, és főképpen azoknak, akik nem akarnak szintetikus vitaminokat szedni. Őstermelőtől, bevizsgálva, és feldolgozó üzemi engedéllyel.

Top 5 lúgosító gyümölcs

Top 5 lúgosító gyümölcs

A lúgosító étrend lényege, hogy étkezés során túlnyomó többségében lúgos kémhatást kiváltó alapanyagokból készült ételeket fogyasztasz. Ezek általában megfelelnek az egészséges táplálkozás kritériumainak, így hozzájárulnak szervezeted egészségének megőrzéséhez! Válassz az alábbi 5 finom gyümölcs közül és lúgosíts!

Top 5 lúgosító zöldség

Top 5 lúgosító zöldség

A lúgosító étrend lényege, hogy étkezés során túlnyomó többségében lúgos kémhatást kiváltó alapanyagokból készült ételeket fogyasztasz. Ezek általában megfelelnek az egészséges táplálkozás kritériumainak, így hozzájárulnak szervezeted egészségének megőrzéséhez! Válassz az alábbi 5 finom&bsp;zöldségek közül és lúgosíts!

Wellness lúgosító kávék

Wellness lúgosító kávék

Ez a weboldal arról szól, hogyan tud valaki javítani az életminőségén azzal, hogy a kávéját lecseréli egy lúgosítóra. Az életminősége így javulhat egészségügyi szempontból vagy - ha kíván ezzel élni - hálózati marketingből származó jövedelemmel. A oldalhoz tartozó blog inkább általánosabb írásokból áll melyek hasznosak - és talán szórakoztatóak - lehetnek bárki számára.

Tuti menü